Cupa de pescuit pentru copii FasTracKids Idella Junior 2014 – inscriere

In perioada mai-iunie 2014 va avea loc o serie de concursuri de pescuit pentru copii sub egida FasTracKids si Idella Fishing Club.

Pot participa copii cu varste cuprinse intre 2 ani si 12 ani insotiti de colegi, vecini, parinti, bunici sau prieteni. Cupa FasTracKids Idella Junior este deschisa oricarui copil doritor indiferent daca urmeaza cursul FasTracKids sau nu si indiferent daca e inscris parintele lui in clubul Team Idella.

Daca iti doresti sa pescuiesti tu impreuna cu parintele tau, asistati fiind in mod profesionist de pescari cu ani multi de experienta in spate, sa fii premiat si apoi sa-ti spui parerea despre partida, esti binevenit! Vei avea de povestit experienta ta apoi la gradinita, la scoala sau la vecini pentru o saptamana. Parintii tai, stiu de ce! 🙂

Locul de desfasurare este balta de pescuit Icloda din judetul Timis, in apropiere de Timisoara (cca 25 km), dupa Sacosul Turcesc. Transportul si-l va asigura fiecare participant. Daca exista persoane care nu au cu ce sa vina pot apela din timp la organizatori si li se asigura transportul in mod gratuit.

Mancarea la ceaun este inclusa si pentru adulti in pretul biletului copilului. Bautura, cafeaua nu sunt incluse, fiecare isi va cumpara de la barul baltii.

Detalii despre editia precedenta se pot gasi aici:

Inscrierea se poate face pana cel tarziu in data de 20 aprilie cu plata integral anticipat in functie de seria pentru care se opteaza. Locurile sunt limitate astfel incat se va merge pe principiul primul venit – primul servit.

Clubul de pescuit Idella Fishing Club asigura consultanta tehnica de specialitate cat si logistica pe toata durata concursului de pescuit pentru copii. Desigur, daca exista copii pescari doritori sa participe cu sculele lor sau ale parintilor lor sunt bineveniti.

Se pregatesc 4 serii in acest moment:

Seria 1 – Duminica, 18 Mai – imagini de la eveniment, aici

Seria a 2-a – Duminica, 25 Mai – 22 locuri ocupate

Seria a 3-a – Duminica, 1 Iunie – 18 locuri ocupate

Seria a 4-a – Sambata, 7 Iunie – 13 locuri ocupate

Urmatoarele serii sunt in curs de formare. Daca inaintea unei serii se arata nori, ploaie, vreme nefavorabila, se poate amana o serie pe saptamana urmatoare, sambata. De asemenea, daca nu se va forma o serie completa, aceasta se va comasa cu o alta serie incompleta astfel incat seria sa fie de cca 20-25 de copii.

Persoanele la care se poate face inscrierea sunt:

FasTracKids – Doamna Adina Benghea – 0723-603.528

Team Idella – Domnul Robert Szabo – 0720-996.713

sau direct pe e-mail la info@idella.org

Concurs de pescuit pentru copii

Cupa de pescuit pentru copii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cupa de pescuit pentru copii FasTracKids Idella Junior 2014 - inscriere, 5.0 out of 5 based on 26 ratings

Author Bio

1 Comment

  1. chestionare drpciv - March 7, 2015

    Multumesc pentru informatii, care au fost chiar utile.

Leave a reply