Cupa FasTracKids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Când îi avem în concursuri de pescuit pe juniorii de la FasTracKids, toată partida se transformă într-o sărbătoare. E minunat să-i vezi cum țopăie înainte să primească bățul de pescuit, cum aruncă biluțele de nadă în baltă și apoi cum așteaptă răbdători să prindă pește. Și cum se bucură când văd un pește! Nu contează cine l-a prins, satisfacția e la fel de mare și exprimată cum se cuvine, prin aclamații puternice.

Și peștii trebuie admirați pentru că nu s-au speriat de uralele copiilor, drept dovadă s-a lăsat prinși imediat, spre satisfacția micuților.

Cupa FasTracKids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Cupa FasTracKids Idella Junior 2015

Nu a lipsit nici joaca. Când nu au fugit de-a lungul malului să vadă cine a prins pește, copiii au alergat pe deal și au făcut baloane de săpun.  Altfel spus, a fost o partidă pe pescuit frumoasă, plină ochi de voie bună.

Participanții au fost copii cursanți ai programului FasTrackids parte a  Centrului de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie din Timișoara care s-au bucurat din plin pentru acest sport frumos, pescuitul. Desigur, fiecare pește prins a fost eliberat.

Poze de la Cupa FasTracKids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii se pot vedea aici: Cupa FasTracKids Idella Junior 2015

Filmul desfasurarii actiunii se poate vedea aici:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (8 votes cast)
Cupa FasTracKids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii, 4.8 out of 5 based on 8 ratings

Author Bio

Leave a reply