Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 – SERIA 1 – la pescuit sportiv pentru copii a deschis, anul acesta pe 23  MAI 2015, seria de concursuri  de pescuit Idella Junior. Copiii au ajuns pe baltă nerăbdători, dornici să pescuiască. Marea dezamăgire a fost însă vremea rea, în timpul căreia nici măcar un pescar profesionist nu ar fi fost foarte încântat să pescuiască.

Ploaia și vântul puternic au transformat competiția într-un eșec răcoros pe timp de vară, unul pe care ni-l asumăm pe deplin. Poate că ar fi trebuit să amânăm cu câteva ore concursul, însă entuziasmul nostru a fost, pare-se, mai mare decât furtuna de sâmbătă dimineața.

Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015

Totuși, pentru că fiecare dezamăgire se compensează uneori cu o bucurie, nu am plecat fără să-i premiem pe copiii care au rămas și au pescuit – și au prins pește – în ciuda vremii urâte. Îi apreciem foarte mult pe cei patru juniori ramași dintr-un total de 12 veniți inițial și ne dorim să-i revedem și alte concursuri. Mai însorite, sperăm noi.

Participanții au fost copii cursanți ai centrului Helen Doron English Timișoara Sud care au manifestat un nerăbdător interes pentru acest sport frumos. Desigur, fiecare pește prins a fost eliberat.

Poze de la Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii – SERIA  1 – se regăsesc aici Cupa helen doron english idella junior 2015


Sâmbătă, 30 mai 2015, ne-am întâlnit din nou cu juniorii, de data aceasta pe o vreme superbă. Așa că, Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 – SERIA a DOUA –  la pescuit sportiv pentru copii a fost, până la urmă, un concurs reușit, unul frumos și relaxant, în care micuții au așteptat, “înarmați” cu răbdare și perseverență, să prindă pește.

Cupa Helen Doron English Idella Junior Cup 2015 - seria a doua

Cupa Helen Doron English Idella Junior Cup 2015 – seria a doua

Și bine au făcut, pentru că răbdarea lor a fost răsplătită din plin! Să-i fi văzut cu câtă satisfacție puneau peștii în găleată, să nu cumva să pățească ceva.

După atâta pescuit, un pic de joacă și ceva tumbe pe deal, juniorii au fost răsplătiți pentru abilitățile lor în pescuit, și au primit cu foarte mare entuziasm cupe, medalii și diplome.

Ziua s-a încheiat cum nu se putea mai bine – o mâncare la ceaun atât de bună încât mâncai din ea înainte să se răcească, și o plăcintă cu mere care ne-a îndulcit și mai mult ziua.

Poze de la Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii – SERIA  a DOUA – se regăsesc aici: Cupa helen doron english idella junior 2015 – seria a doua

Filmul celor doua evenimente se regaseste aici:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Cupa Helen Doron English Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Author Bio

Leave a reply