Cupa Idella & Friends Debeleaca – Serbia 2016

Cupa Idella & Friends, 13-15 Mai, Debeleaca – Serbia 2016

Acest concurs este pentru membrii Idella si prietenilor nostri. Nu pot participa doi membri TEAM Idella in aceeasi echipa doar in cazul in care se ocupa toate cele 10 locuri de pe balta. Recomandam ca fiecare membru sa participe la acest eveniment cu cineva amator de pescuit din exteriorul clubului.

Taxa de Participare: 100,00euro/echipa
Limita de nada: 10kg boilies, +1 kg pasta, + boilesurile de carlig, dar sa nu depaseasca 1kg.
Echipele vor fi formate din 2 pescari cu drepturi depline.
Pescuitul se va face EXCLUSIV la boilies.

Pauza de masa sambata de la ora 14:00 pana la ora 17:00 in care toti concurentii vor scoate betele din apa si vom merge impreuna la restaurant.

Premii
Loc I – Cupe, Medalii, Diplome
Loc II – Cupe, Medalii, Diplome
Loc III – Cupe, Medalii, Diplome
CMMC – Trofeu, Medalii, Diplome

Podiumul nu poate lua si captura, insa, poate alege intre captura si podium. Tot participantii vor primi medalie si diploma.

Regulament
1.  4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare. (ELIMINARE)
2.  Sunt interzise semintele de orice fel, nada vie, groundbait-ul. Porumbul artificial este permis pe firul de par doar impreuna cu boilies. (ELIMINARE)
3.  Toti componentii echipei au drepturi depline.
4.  Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (AVERTISMENT)
5.  Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT)
6.  Numarul minim de saci pe care trebuie sa-i detina o echipa este de 10 buc/ECHIPA .
7.  Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori. Se pot primi vizite la stand in intervalul orar: 08 – 22:00. (AVERTISMENT)
9.  Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice. (AVERTISMENT)
10.  Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar sau navamodel pentru nadit. (ELIMINARE)
11.  In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. (AVERTISMENT)
12.  Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara resturi de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
13.  Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in interiorul standului.
14.  Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 07.00-22.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm, folosirea spomb-ului sau a rachetelor de nadit.
15.  Echipele sunt obligate sa cantareasca toti pestii prinsi, nu este permisa retinerea pestilor in saci decat pana la primul cantar official. (AVERTISMENT)

Arbitraj
A.  Se fac 2 cantariri pe zi. Exceptie se face cazul cand o echipa a prins mai mult de 10 pesti, o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri.
B.  La efectuarea cantaririi un vecin de stand este obligat sa participe.
C.  Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D.  Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesizeze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini cel care ia decizia finala este arbitrul sef .
E.  Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal numai in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, acestea in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, echipa primeste garantia inapoi. Daca o echipa primeste 2 avertismente va fi eliminata din competitie.

Atentionare
I.   Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a solutiei dezifectante precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a plumbului sau a momitoarelor in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.   Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 3 kg.
III.  Adunarea pe balta vineri 13.05.2016 ora 8:00, ora Romaniei si se va prezenta regulamentul, la 9:00 tragerea la sorti si pregatirea echipamentului, ora 10:00 startul concursului. Concursul se va termina duminica 15.05.2016 ora 12.00 iar la ora 13.00 va avea loc festivitatea de premiere.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Cupa Idella & Friends Debeleaca - Serbia 2016, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Author Bio

calina

Leave a reply