Cupa Idella Junior 2016

Cupa Idella Junior este un proiect aflat la a patra editie anul acesta si implica o serie de concursuri de pescuit pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Evenimentul le ofera copiilor posibilitatea de a descoperi o activitate interesanta si educativa deopotriva. Copiii vor pescui alaturi de pescari profesionisti, vor putea socializa si juca cu alti copii si pot impartasi aceasta experienta alaturi de parinti, bunici si prieteni, in mijlocul naturii, intr-un cadru recreativ.

Cupa Idella Junior este deschisa oricarui copil. Participarea se poate face individual, sau in grupuri mai mari, impreuna cu gradinita sau scoala. Printre gradinitele si centrele after-school participante la editiile anterioare amintim: Helen Doron English, Sturz, Imalo Kinderklub, SmartKids Study Club.

Detaliile ce tin de eveniment sunt urmatoarele:
• Perioada de desfCupa_idella_juniorasurare a concursului: 18 si 19 iunie
• Locatii eveniment: Balta Cornesti (aprox. 18 km de Timisoara)
• Data limita de inscriere: 10 iunie 2016
• Taxa de participare: 120 RON /participant (sunt incluse cupe, diplome, medalii, sepci, nada si bete de pescuit pentru fiecare copil)
• Taxa de agrement: 5 RON (pentru persoanele insotitoare, adulti)
Mancare la ceaun asigurata de organizatori – pentru participanti si insotitori
• Transportul si-l va asigura fiecare participant, insa in cazul in care exista persoane care nu au cu ce sa vina pot apela din timp la noi si li se asigura transportul in mod gratuit fara alte costuri.

Plata taxei de inscriere atat pentru copil, cat si pentru insotitori se poate face in contul RO03BTRLRONCRT0254307801 deschis la Banca Transilvania pentru Asociatia Idella Fishing Club.

Inscrieri: pe adresa de mail info@idella.org cu subiectul “Inscriere Cupa Idella Junior”.

Vezi momentele si distractia copiilor de la cupele anterioare pe canalul nostru de Youtube:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (5 votes cast)
Cupa Idella Junior 2016, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

Author Bio

calina

Leave a reply