Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

La a patra ediție a Cupei Idella Junior 2015 am avut bucuria de a pescui alături de juniorii de la Imalo Kinderklub, copii frumoși care au știut să se bucure din plin de ieșirea la pescuit.

Când înveți un copil să pescuiască, îi insufli imediat o mulțime de abilități și valori importante (de exemplu, cum să se descurce atunci când apare o problemă, și cum să se comporte în natură). Totuși, una dintre cele mai valoroase lecții pe care o pot învăța cei mici la pescuit e răbdarea.

Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

De data aceasta, rolurile s-au cam inversat, pentru că noi am avut de învățat de la juniori, și nu invers: „Cu răbdarea treci marea!”, ne-a spus o fetiță atunci când am întrebat-o cum se descurcă. Ce-i drept, cei mici au avut nevoie de multă răbdare la această partidă de pescuit, pentru că vântul a cam alungat peștii.

Chiar dacă nu am avut parte de pește, Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 a fost o ediție cu totul specială, pentru că juniorii au prins ce nu s-a mai prins la nici o altă ediție de până acum: o broască obișnuită și o broască… țestoasă, două capturi care i-au bucurat atât de tare pe micuți, încât lipsa peștilor a fost dată uitării.

Filmul cu bucuria copiilor, aici:

POZE de la Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii se pot vedea aici: Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Cupa Imalo Kinderklub Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Author Bio

Leave a reply