Cupa Smart Kids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

A fost prima ediție de Cupa Idella Junior pentru micuții de la Smart Kids, competiție în care  ne-au devenit atât de dragi, încât sperăm să mai vină la pescuit.

Toți sunt copii minunați, care știu să se joace frumos, dar și să pescuiască cu sârguință. Dovadă stă faptul că unii dintre ei nu s-au mișcat de lângă bățul de pescuit, iar răbdarea lor a fost răsplătită din plin.

Cupa Smart Kids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii

Cupa Smart Kids Idella Junior 2015

Când nu au pescuit, cei mici au alergat pe deal, au făcut picnic cu părinții, au jucat fotbal, au făcut tumbe și au căutat oaia neagră în turma de oi care a trecut pe lângă baltă.

S-au simțit foarte bine la pescuit, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în momentul în care au ținut – unii dintre ei, pentru prima dată – o cupă în mână, strigând “Suntem campioni!” Și au dreptate!

Participanții au fost copii de la grădinița Smart Kids din Timișoara pentru care, mulți dintre ei, acum a fost prima dată când au pescuit. Desigur, fiecare pește prins a fost eliberat.

Filmul desfasurarii cupei de pescuit pentru copii se poate vedea aici:

Poze de la Cupa Smart Kids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii se pot vedea aici: Cupa smart kids idella junior 2015

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Cupa Smart Kids Idella Junior 2015 la pescuit sportiv pentru copii, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Author Bio

Leave a reply