Nada de calitate vs nada ieftina

De ce nada/momeala de calitate?

Odata cu explozia de pescuit la crap in Romania s-au format multe pescarii care, in prezent deseori sunt pline de pescari. Acest lucru înseamnă că vor exista cantități mari de diferite momeli în același lac nadite la intervale regulate. Ca rezultat, crapii au de unde alege nada ceea mai buna. Este inevitabil odata ce crapii au gustat din fiecare, sa se hraneasca in mod natural din ce este mai bun pe meniu. Vor alege de multe ori o sursa de hrana care este în stare proaspătă, are un gust bun și le oferă hrană completă. Trebuie sa luam in considerare ca pescarul este de vina in cazul in care decide sa mearga la pescuit cu boiliesuri ieftine, vechi sau facute acasa de proasta calitate si nu are rezultate in mod constant.

pescuit_crap_mika_alas_team_idella_capturi

Boiliesurile ieftine prind crap?

Boiliesurile ieftine pot si vor prinde crap, insa, bilele proaspete de calitate vor fi peste tot timpul. Din simplul fapt ca boiliesurile ieftine miros bine pe rafturi nu inseamna ca sunt si attractive pentru crap. Crapii sunt atrasi de orice fel de momeala dar daca gustul nu va fi bun sau pe placul lor, vor fi tentati sa caute alte surse de hrana, vor ramane in continuare pe patul de nada doar in cazul in care nu este suficienta hrana in locatia respectiva. Motiv pentru care nici nu se poate testa o nada pe o balta fara hrana naturala si fara pescari. In asemenea situatii cu orice nada prinzi peste.

Utilizarea boiliesurilor de calitate

Daca aveti posibilitatea de a alege, cred ca cel mai bine ar fi sa alegeti o momeala care are gust bun si este plin de hrana naturala decat sa alegeti o momeala cu atractie foarte puternica. Crapii vor detecta mai repede momeala cu arome foarte puternice sau supra-aromatizate, insa exista si un efect negativ, gustul amarui dupa un timp mai indelungat in apa ceea ce va reduce apetitul crapului. Pentru a prinde crapi ai nevoie de o momeala care sa tina crapii pe patul de nada un timp cat mai indelungat.

Prinde incredere in nada utilizata!

Dacă utilizați momeala de bună calitate, atunci se poate pescui cu încredere deplină, știind că crapul va iubi momeala pe care îl utilizați. Acest lucru înseamnă că vă puteți concentra mai mult pe alegerea locatiei corecte de pescuit si alegerea de tactici de pescuit potrivite pentru fiecare locatie in parte. Având încredere în momeală dumneavoastră vă oferă șansa de a elimina alte posibile motive pentru care nu prindeti. Folosind momeală care știți ca le place crapiilor sa manance înseamnă că problema nu este momeala, ci nu prindeti din alte motive… sau nu este peste(situatie des intalnita in Romania).

Doi producatori de nada pe care membri clubului nostru se bazeaza cu siguranta la orice partida, pe orice lac, cu rezultate exceptionale: HNV Baits si Dudi Baits.

nada_hnv_baits_captura_crap_mika_alashnv_critic_echilibrate_boilies_calitate_pescuit_crap_capturi_team_idella_fishing

pescuitul_crapului_oglinda_dudi_baitteam_idella_nada_dudi_bait_pescuit_sportiv_catch_release_crap

nada_dudi_bait_calitate_shabazz_crap_comun_serbia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (25 votes cast)
Nada de calitate vs nada ieftina, 4.9 out of 5 based on 25 ratings

Author Bio

Leave a reply