Pescuit la crap cu buget redus

naut-momeli-nade-ieftine-pescuit-crap-team-idella Sesiunile de pescuit crapi pot deveni destul de costisitoare, daca planuiesti sa pescuiesti crap mai mult de o zi, doua. In afara de autorizare, una dintre cele mai costisitoare achizitii poate fi momeala, care trebuie sa ajunga unei sesiuni lungi de pescuit. Momeala poate fi chiar mai costisitoare, daca esti de parere ca este important sa pescuiesti crap folosind numai momeala de buna calitate.

Multi pescari de crap din ziua de azi, prefera sa foloseasca diferite boilesuri. . Cele mai multe boilesuri sunt ambalate frumos si nu necesita nici o pregatire, plus ca sunt curate si usor de utilizat. Ce ar mai putea dori un pescar de la momeala lui?

Cu toate acestea, veti plati un pret pentru aceasta comoditate. Boilesurile pot fi foarte scumpe, in special daca ai nevoie de o cantitate mare pentru sesiuni lungi de nadit. Deci, este posibil sa obtii momeli de crap de calitate ieftin?

Eu cred ca e posibil, daca esti pregatit sa-ti ajustezi tacticile de pescuit. Am inceput sa folosesc alte momeli mai putin costisitoare pentru cateva sesiuni de pescuit,  si am prins la fel de multi crapi ca atunci cand am folosit boilesuri scumpe. Eu am folosit multe ingrediente diferite si le-am preparat chiar eu la mine acasa.

Ceea ce prefer, e sa adaug o momeala obisnuita la mixul meu de momeala, ceva ce pestele recunoaste usor. Uneori adaug porumb dulce, canepa, neghina sau chiar viermi, daca vreau sa fie ceva diferit. Deci, chiar daca pestii din lac nu sunt tentati de momeala noua, ieftina, va fi ceva in momeala ce ii va tenta sa se hraneasca. Momitul intensiv ii va atrage pe crapi in zona in care pescuiesti.

Exemple de momeala mai putin costisitoare pentru craphrana-caini-nade-momeli-pescuit-crap-ieftin-idella

Painea inmuiata si firimiturile de paine sunt ground baites ieftine, pe care pescarii nu le mai folosesc in ziua de azi. Marele beneficiu de a utiliza mari cantitati de groundbait ieftin, sau bile din bucati de paine, e ca puteti arunca tone din acestea si nu vor satura pestii mai mari la fel ca si cateva kilograme de boilesuri.

Aceste momeli mai putin costisitoare sunt o modalitate foarte buna de a atrage crapul in zona in care pescuiesti, mai ales daca adaugi in amestecul tau diferite arome.

 

Exista multe alte momeli ieftine care pot fi folosite atunci cand pescuiesti crap cu un buget redus, iar unele dintre acestea sunt:

 1. orzsrot-momeli-nade-ieftine-pescuit-crap-team-idella
 2. srot
 3. porumb
 4. naut
 5. amestec de bucati de paine
 6. hrana pentru porumbei
 7. hrana pentru pasari
 8. vitalin
 9. hrana pentru pisici
 10. hrana pentru caini

 

orz-momeli-nade-ieftine-pescuitul-crapilor-team-idella Cele mai multe dintre aceste momeli ieftine pot fi cumparate sau comandate de la un magazin mare pentru animale de companie. Cu toate acestea, trebuie sa-ti amintesti sa prepari toate ingredientele uscate corect. Semintele trebuiesc intai inmuiate in apa, precum boabele de fasole inainte de fierbere, dupa care acestea se fierb pentru a putea fi digerate de catre crap.

Un avantaj al ingredientelor din lista de mai sus este, ca poti adauga diferite arome si esente pentru a-ti crea propria ta momeala unica. Exista o lista nesfarsita de aditivi pentru atragerea crapului. Folosesc destul de des un ulei dupa ce fierb ingredientele, ultima oara am folosit ulei de porumb. De asemenea, un alt ingredient ce il mai folosesc pentru mixul meu de momeala e un fel de carne, de exemplu arome de mancare pentru pisici. Daca nu esti sigur ce sa mai adaugi, mergi pe varianta usoara, ton in ulei.

Daca folosirea unei momeli ieftine pentru a prinde crap nu ti se pare o varianta sigura, atunci poti sa recurgi la ingrediente mai scumpe cum ar fi: boilesuri, pelete sau alune tigrate.

 

Cu stima,

Robert

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Pescuit la crap cu buget redus, 5.0 out of 5 based on 24 ratings

Author Bio

1 Comment

 1. Carissa Valencia - May 5, 2013

  Se lucreaza foarte rapid si usor cu acest sistem si, in plus, se pot folosi nu numai boiliesuri, ci si alte momeli, cum ar fi pelete , seminte sau carne de conserva. Protectia plasei nu e totala – daca momeala sta mai mult de 12 ore in apa si racii sunt foarte activi, va ceda. Totusi, o prefer datorita faptului ca e usor de utilizat, iar materialul fin nu impiedica in niciun fel atractantii sa se disperseze in apa.

Leave a reply