Picnic pe Cornesti 2

Asadar,

Impreuna 2 pescari am decis sa mergem 3 zile pe Cornesti 2 cu speranța ca imi bat recordul la crap, din auzite, cica este peste mare.

Day 1. Vineri, 24 August.

Ajungem pe la 5 la balta, pregatim momeala(graund băit deăla), intre timp ne suna Shabazu sa nu momim abundent ca nu mai prindem nimic si ne anunta ca vine si el Sambata. Ascultam sfatul lui si executam. J

Dupa cateva aruncari, observam ca apa nu depaseste 1.5m niciunde, si sunt foarte multe agaturi pe partea cealalta unde stau pestii.(Cel putin doar acolo sareau) Mai mult de atat, aflam ca trebuia sa ne aprovizionam mai bine la categoria MONTURI chiar dupa primele lansari… in copaci.

 

 

~Ora 20:00, eu fiind in carciuma din sat, cautand lichide reci, ma suna colegul: “Man vezi ca ti-am rupt”, cel putin atat am inteles eu, nu prea era semnal. Suparat ma grabesc inapoi cu gandul ca mi-a rupt un bat. Ajung inapoi, clarificand lucrurile, spre fericirea mea batul era intreg doar a rupt firul. A intrat ceva mare dupa ce am momit doar cu porumb langa stuf la Match la fir de 0.18 la pluta.

Noaptea pe la 11:00 scapa unu din colegi un crap, a intrat intre crengi pe partea cealalta la 3 bile in rest nimic. Doar cate o trasatura anemica(Probabil se agatau pestii de fir in apa fiind apa mica) si in rest toata ocupatia noastra a fost luptele Greco-Romane cu sobolanii care incercau sa ne fure mancarea, momeli etc., pana dimineata.

Day 2, Sambata, 25 August.

Ne trezim fresh dupa cateva ore de somn in aer liber pe salteaua de pesti(Ca la altceva nu aveam la ce sa folosim salteaua), verificam betele, nimic, ca-n fantana.

Ajunge Shabaz, dupa scurt timp reuseste sa si prinda un ciortan dupa care pauza, nimic mai mult toata ziua, iar noaptea… ca-n fantana.

Day 3, Duminica, 26 August.

Dimineata devreme, epuizati, deshidratati si multe altele, suparati ca nu am reusit sa capturam nimic, ma pun impreuna cu Shabaz sa pescuim in capatul baltii la pluta. Dupa putin timp a venit si rezultatul, un alt ciortan… in timp ce el era in drill, am scapat eu probabil un alt ciortan dupa care, pana dupamasa nimic, nici o activitate.

Balta era plina cu pescari, dar nimeni nu prindea nimic.

Dupa ceva timp, aflasem ca balta a fost „curatata” de pesti pentru vanzare, nimic nou pentru Romania. Si uite asa s-a ma dus o balta cu potential foarte mare din judetul Timis.

Stima si fir intins.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Picnic pe Cornesti 2, 5.0 out of 5 based on 24 ratings

Author Bio

Leave a reply