Sustinatori

Idella TEAM promoveaza si sustine pasiunea pentru pescuitul sportiv, ecologie si spiritul competitional, atat in randul adultilor, cat si al copiilor. Fii alaturi de noi si sustine-ne! Acceptam orice forma de sprijin si donatie.
Cont bancar pentru donatii, deschis la Banca Transilvania Timisoara: RO03BTRLRONCRT0254307801


www.esolar.ro , magazin online de energie regenerabila si mare sustinator de energie “verde”. Ne mandrim din suflet ca putem sustine echipa de pescuit C&R TEAM Idella! Va dorim fir intins!


www.solar-service.ro, este o companie de instalatii si service de sisteme solare termice si fotovoltaice, promovam in mod deosebit energia regenerabila, motiv pentru care, pentru a proteja natura, sustinem clubul de pescuit sportive C&R TEAM Idella!


www.nutritiv.ro te invata pe tine, pescarule, cum sa te hranesti sanatos. Apoi tu nu ai decat sa hranesti sanatos pestele atunci cand momesti cu nada sau pui in carlig. Stii bine ca exista asemanari intre hranirea nutritiva la oameni si la pesti, nu? Sustinem cu incredere un stil de viata frumos si un pescuit sportiv de bun simt.


www.solar-magazin.ro este o revista online de energie regenerabila, viata “verde” si ecologie. Ne bucuram sa fim parteneri media a clubului TEAM Idella.

www.lacat.ro
www.lacat.ro este o companie de sisteme de siguranta. Aici poti gasi diverse sisteme de inchidere pentru locuinta sau masina si sisteme de siguranta antifurt. Pentru ca un pescar, fie el amator sau profesionist, are nevoie de siguranta echipamentului sau, dar si de siguranta transportului sau, fie masina, barca, rulota, motocicleta sau ATV, sustinem cu incredere clubul sportiv de pescuit si promovam alaturi de ei spiritul competitional.

Kiddys
www.kiddys.ro este un magazin online de jucarii si jocuri atat pentru copii, cat si pentru adulti. Credem ca sanatatea fizica si psihica a unui copil vine din mediul in care traieste si de accea sustinem clubul de pescuit Idella TEAM si actiunile lor in randul copiilor, de crestere a oportunitatilor de recreere, precum si promovarea apropierii lor de natura, implicarea in programe de mediu si educarea in spirit ecologic și competitional.
seifurile

www.seifurile.ro este un magazin online ce asigura cele mai sigure si de calitate seifuri pentru bunurile pretioase, fie ele documente, bijuterii, obiecte, arme sau acte importante. Si pentru ca oamenii difera, la fel si necesitatile lor, oferim o diversitate de produse pentru domenii diverse, astfel ca sprijinim oamenii pasionati de pescuit prin oferirea unor metode si mijloace de siguranta si securitate pentru echipamentul de pescuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (26 votes cast)
Sustinatori, 4.8 out of 5 based on 26 ratings