Zâmbim când ne amintim de Cupa de pescuit FasTracKids Idella Junior 2014

După numeroase ore de editat, am adunat în cele trei filmulețe de mai jos amintiri dintre cele mai frumoase, de la Cupa FasTracKids Idella Junior 2014. Încă de la prima serie (Ediția I – 18 Mai), cei mici au venit (împreună cu părinții și bunicii) cu mult entuziasm pe malul apei, pentru a învăța cum se prepară nada, ce presupune un băț de pescuit și, până la urmă, cum să prindă pește.

Cei mici adoră să se implice în cât mai multe activități și, din acest motiv, vedem pescuitul drept o modalitate excelentă de a le insufla copiilor noștri o anumită responsabilitate (învățându-i cum să țină bățul de pescuit sau când e momentul să tragă peștele afară din apă). Să nu mai vorbim de faptul că, pe malul apei, copiii învață să aprecieze natura, învață să aibă răbdare și să se descurce când apare o problemă (dacă peștele nu mănâncă, le arătăm ce putem face pentru a-l atrage).

Până la urmă, poate cel mai important lucru e că pescuitul e o ocazie minunată de a petrece timp cu ei și de a le transmite această pasiune. Cine știe? Poate că se vor bucura de ea întreaga viață.

Pregătim cu drag organizarea Cupa FasTracKids Idella Junior 2015 și, pentru că ne-am simțit cu toții atât de bine și știm că abia așteptați să reveniți la pescuit, punem la cale o ediție cu totul specială.

Echipa Team Idella

Cupa de pescuit FasTracKids Idella Junior 2014 din 18 mai

Cupa de pescuit FasTracKids Idella Junior din 25 mai

Cupa de pescuit FasTracKids Idella Junior din 1 iunie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Zâmbim când ne amintim de Cupa de pescuit FasTracKids Idella Junior 2014, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Author Bio

3 Comments

  1. Pescuit si Natura - January 29, 2015

    Pai ce-ar mai fi de spus? Aceste tipuri de evenimente sunt bine venite si pentru noi adultii. Pentru copii este o adevarata provocare si un exemplu de educatie . Numai asa vor invata sa aprecieze natura, mediul inconjurator si vor intelege necesitatea unui ecosistem durabil…

  2. Mara - March 9, 2015

    Buna ziua, stim pe cineva ce a participat anul trecut si l-am vazut in film. Putem sa ne inscriem si noi pentru acest an, unde platim, in ce perioad au loc, cu ce trebuie sa venim la noi? Multumim.

  3. idella.org - March 9, 2015

    Buna ziua, vom anunta pe facebook si pe site zilele in care vor avea loc aceste concursuri in 2015. Puteti sa ne trimiteti si un e-mail pentru a va avea in evidenta la info@idella.org si va anuntam din timp. Plata se va face la sediul clubului sau prin virament bancar. Totul se primeste pe balta, dvs uteti avea de rezerva 1-2 scaunele, o umbrela daca va ploua. http://www.idella.org

Leave a reply