Boer NeluMembru

Boer Nelu

Anul si data nasterii: 21.01.1983

Locatie: Timisoara

Ocupatie: Gestionar

 

 

De cat timp te-ai apucat de pescuitul sportiv?

Pai microbul pescuitului m-a luat in vara lui 2010, prin 2011 mi-am dat seama cum sta treaba cu pescuitul si am inteles ca cel mai intelept este sa practici pescuitul sportiv protejand apele noastre.

Cum ai reusit sa te apuci de acest Hobby?

Prin vara lui 2010 cumnatul meu m-a invitat pe balta Berini la un pescuit. Nu aveam nimic, am plecat cu mainile in buzunar . Pe balta am primit un bat si am avut si prima captura. A fost momentul in care m-am indragostit de pescuit.

Care a fost cel mai important moment la o partida de pescuit?

Pffff greu de spus au fost atatea momente frumoase si importante. Cred ca fiecare iesire la pescuit este importanta pentru mine.

Cand vine vorba de pescuit, ai un idol? Si de ce?

Imi place foarte mult Frank Warwick, un pescar foate cunoscut in lume, neobisnuit si inventiv, foarte sociabil, usor abordabil caruia ii place sa stea de vorba cu tinerii pescari.

Care este locatia ta favorita de pescuit?

Pe malul apei . Ok, fara gluma, acum nu stiu ce sa spun, sunt multe locatii frumoase in care am fost, este greu sa aleg, dar din pacate cred ca trebuie sa numesc locuri peste granite la vecinii nostri unguri si sarbi. Spun din pacate pentru ca ar trebui sa avem si noi in Romania asemenea locuri. Si acum sa numesc 2 locuri speciale in care am pescuit cu placere: Joka Lake in Serbia langa Belo Blato si Kiszombor in Ungaria in apropiere de granita cu Romania.

Practici si alt hobby in afara de pescuitul sportiv?

Imi place foarte mult fotbalul si sa-l urmaresc la televizor si sa-l practic.

Daca pe lume ar exista un singur loc de pescuit, care locatie ai prefera?

O balta salbatica, linistita, departe de lumea care braconeaza fara mila.

Ce iti place cel mai mult cand mergi la o partida de pescuit?

Eh sunt mai multe momente placute de exemplu dupa ce ai terminat de montat tot sa te asezi pe scaun si sa aprinzi o tigara. Si totusi cred ca cel mai mult imi fac placere drilurile prelungite. 😉

Ai avut si alte capturi interesante in afara de pesti?

Da din pacate la noi in Romania am capturat si peturi de plastic tricouri pungi si alte gunoaie ce nu au ce cauta in apa.

Ce tip de momeala preferi?

Pai fiind la inceput de drum inca experimentez, dar imi place sa pescuiesc la boilies care variaza in functie de anotimp si locatie.

Ai avut parte de un moment jenant la pescuit?

Hmmm nu stiu ce sa spun aici …cred ca atunci cand am calcat pe varful batului de pescuit si l-am rupt 😀 eram la inceput cu pescuitul.

Preferi pescuitul pe ape curgatoare sau pe ape statatoare?

Am pescuit pana in prezent doar pe ape statatoare , imi place linistea, dar cred ca imi plac si apele curgatoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Boer Nelu, 5.0 out of 5 based on 4 ratings